![]() Please Wait |
زمینه های تحقیقاتی | |
نانوتکنولوژی به عنوان یک فناوری نوین دارای پتانسیل بالقوه برای ایجاد تحولاتی عظیم در کشاورزی و تأمین مواد غذایی در گستره جهانی میباشد. نانوتکنولوژی قادر است که ابزارهای جدیدی را برای استفاده در بیولوژی مولکولی و سلولی و همچنین تولید مواد جدیدی، برای شناسایی عوامل بیماری زا معرفی نماید. نانوتکنولوژی می تواند در علوم مختلف کشاورزی و صنایع غذایی کاربرد داشته باشد به عنوان مثال امنیت زیستی تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، سیستمهای رسانش دارو بر علیه بیماریهای شایع، حفظ سلامتی و حمایت از محیط زیست از جمله کاربردهای این علم می باشد. فناوری نانو، در زمینه های مختلفی مانند تشخیص سریع بیماری های گیاهی، شناسایی بقایای سموم در محصولات کشاورزی و حذف آنها، انتقال هوشمند دارو، سموم و عناصر غذایی در تغذیه دام و طیور، شیلات و گیاهان، تصفیه آب های روان، افزایش کیفیت فراورده های کشاورزی مرتبط با صنایع نساجی، مهندسی ژنتیک گیاهان و دام و افزایش میزان تولید محصول از طریق تولید حیوانات و گیاهان، افزایش مدت زمان انبارداری محصولات کشاورزی و موارد بسیاری نظیر آن، می تواند نقش بسیار موثری را در بخش کشاورزی و منابع طبیعی ایفا کند.
با این تفاسیر خلاصه ای از اهداف تحقیقاتی بخش نانوتکنولوژی در این پژوهشکده عبارتست از:
|
|
|
|