logo
دانشجویان
 

دانشجویان دکتری

نام و نام خانوادگی

عنوان پایان نامه

استاد راهنما

پست الکترونیکی

         
لیلا سلیمانپور

 تهیه و فرمولاسیون نانوکودهای آهن و روی و بررسی اثرات اکوفیزیولوژیک آن‌ها در تک­ کشتی و کشت مخلوط گندم (Triticum aestivum L.) و نخود (Cicer arietinum L.)

دکتر لیلا مأمنی

lsoleimanpoor.ls@gmail.com

         
مهری سلیمی

مطالعه استفاده از نانوکامپوزیت پلیمری نشاسته برای ساخت کود آهسته­رهش  NPK و کاربرد آن در کشت گلخانه­ای گوجه­ فرنگی

دکتر الهه معتمدی

mehri.salimi@ut.ac.ir

طاهره رییسی ارزیابی کارایی کود آهسته-رهش حاوی ریزمغذی روی و آهن با استفاده از پوشش دهی توسط نانوکامپوزیت پلیمری بر پایه نشاسته، بهینه سازی رهایش ریزمغذی در حضور کودهای ماکرو و بررسی الگوی رهایش عناصر در محیط آبی، خاک و گیاه گوجه فرنگی دکتر لیلا مأمنی  raiesi.tahereh@gmail.com
مرضیه سپهوند توسعه یک روش رنگ سنجی بر پایه نانوذرات طلا در اندازه گیری نیترات و نیتریت در محیط های آبی و محلول خاک دکتر فروغ قاسمی marzieh.sepahvand@ut.ac.ir

 

 

 

       

 دانشجوی ارشد

نام و نام خانوادگی

عنوان پایان نامه

استاد راهنما

پست الکترونیکی

    

 

 

 صدیقه  علیجانی

 

 

طراحی و ساخت فوتوکاتالیست نانوکامپوزیتی با قابلیت جداسازی آسان برای حذف آلاینده‌های آلی از آب دکتر آمنه ناصری sediqa.alijani67@ut.ac.ir
نازنین سیاه منصوری تهیه افزودنی های نانویی بر پایه گرافن اکسید، گرافن اکسید احیا شده و مشتقات هیبریدی گرافنی و ارزیابی پتانسیل آنها در بهبود جنین زائی غیرجنسی خرما (مطالعه موردی: رقم مجول)

دکتر لیلا مامنی

دکتر رضا ضرغامی

 nazaninsiyahmansoori.72@gmail.com

    

 

 

الهه قربانیان

 

 

طراحی نانوحسگر رنگ سنجی بر پایه نانوذرات پلاسمونی جهت تشخیص و اندازه گیری آمونیاک موجود در آب سازگان مداربسته پرورش آبزیان دکتر فروغ قاسمی elahe.ghorbanian@ut.ac.ir
معصومه عبدالی      طراحی یک حسگر آرایه ای رنگ سنجی جهت پایش باقیمانده سموم در میوه توت فرنگی، بستر کشت و آب زهکش در طی فرایند کشت

دکتر فروغ قاسمی

abdali.masoome@ut.ac.ir

 

 

       

 

 
 
 

 کارورز

نام و نام خانوادگی

عنوان پروژه

استاد راهنما

پست الکترونیکی

پریسا محرمی سنتز هیدروژل نانوکامپوزیت بر پایه پلیمرهای طبیعی/گرافن اکسید به عنوان بستر تثبیت آنزیمهای زایلاناز و سلولاز به منظور افزایش پایداری حرارتی و فعالیت آنها دکتر الهه معتمدی  parimoharrami@ut.ac.ir

 

 

       
 

 

 
 
 

© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک