logo
dividerآرشیو اخبارdividerاجرای پروژه تحقیقاتی مشترک بین پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و شرکت لندگرین در آینده نزدیک
اجرای پروژه تحقیقاتی مشترک بین پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و شرکت لندگرین در آینده نزدیک
اجرای پروژه تحقیقاتی مشترک بین پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و شرکت لندگرین در آینده نزدیک

قائم‌ مقام فناوری اطلاعات پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی از اجرای پروژه تحقیقاتی مشترک بین پژوهشکده و شرکت لندگرین روسیه در حوزه کودهای نانو خبر داد و گفت: این شرکت که در حوزه انواع محصولات کودهای نانو فعالیت می کند، با ورود به بازارهای ایران، علاقه مند به همکاری با پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی است.

دکتر پژمان آزادی در گفتگو با روابط عمومی پژوهشکده با اشاره به بازدید رئیس شرکت لندگرین روسیه از پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در تاریخ ۱۸ مهرماه ۹۶، اظهار داشت: این شرکت روسی که در شهر تایپه پایتخت تایوان فعالیت می کند، در حوزه کودهای نانو، تولیدات خوبی داشته و در حال توسعه محصولات خود است.

وی با بیان اینکه مذاکرات انجام شده بیانگر این است که محصولات این شرکت در حوزه کودهای نانو، کاربردی و در افزایش کمی و کیفی محصول و فاکتورهای رشدی گیاه بسیار اثرگذار است، تصریح کرد: بر همین اساس، مقرر شد یک پروژه تحقیقاتی مشترک بین پژوهشکده و شرکت روسی لندگرین اجرا نماییم که در آن طرفین بر روی تولید محصول، سرمایه گذاری کنند و تجاری سازی نیز به طور مشترک انجام و محصولی که از این تحقیقات به دست می آید با نام تجاری این شرکت، وارد بازار شود.

قائم مقام فناوری پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی افزود: توافقات اولیه برای اجرای این پروژه انجام شده و به زودی پروپوزال مشترکی تدوین خواهد شد و پس از امضای آن با حضور طرفین در ایران، و دریافت بودجه از شرکت لندگرین، کار تحقیقاتی را در این حوزه آغاز می کنیم.

آزادی با بیان اینکه رئیس شرکت لندگرین، الکساندر براسلاوسکی، اهل روسیه است که به دلیل حمایت های کشور تایوان از محصولات مربوط به کودهای نانو، در این کشور فعالیت می کند، خاطرنشان کرد: لندگرین تا کنون در بازارهای ایران ورود نکرده اما با حضور در نمایشگاه اخیر نانو در تهران، علاقه مند به همکاری با ایران و پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شده است.

وی درخصوص تداوم سایر همکاری ها با این شرکت در آینده گفت: ما می توانیم در زمینه واردات فناوری های نو با این شرکت کار کنیم و پژوهشکده و شرکت های داخلی را به آن متصل نماییم. محصول آنها اولین مجوزهای تایوان را اخذ کرده و در تلاش برای ورود محصولات شان به سایر کشورها نیز هستند.

قائم مقام فناوری پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی درخصوص دلیل همکاری این شرکت با ایران اظهار داشت: این شرکت، کشور ما را با توجه به وسعت کشاورزی و پتانسیل های موجود در این زمینه، بازار خوبی برای محصولات خود می داند. همچنین شرکت لندگرین علاقه مندی خود را برای تولید کودهایی که بتواند در شرایط استرس های محیطی به گیاه کمک کند و رشد بیشتری داشته باشد، ابراز کرده است.

گفتنی است در جلسه مذاکره بین پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با شرکت لندگرین که در محل پژوهشکده برگزار شد، علاوه بر دکتر آزادی قائم مقام فناوری پژوهشکده، دکتر لیلا مامنی و دکتر الهه معتمدی از اعضای هیات علمی پژوهشکده نیز حضور داشتند و درخصوص همکاری های متقابل بین طرفین، گفتگو و تبادل نظر کردند.

عکس: سینا معتمدراد

منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها

© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک