logo
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید محققان بین المللی از بخش های علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی از جمله بخش نانوتکنولوژی
بازدید محققان بین المللی از بخش های علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی از جمله بخش نانوتکنولوژی
بازدید محققان بین المللی از بخش های علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی از جمله بخش نانوتکنولوژی

به گزارش اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها، در این بازدید، سخنرانان بین المللی در حوزه بیوتکنولوژی از کشورهای پاکستان، هند، مالزی، آذربایجان، مالزی، آلمان و ژاپن با بخش های علمی پژوهشکده شامل کشت بافت و سلول، بیوتکنولوژی میکروبی، مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی، زیست شناسی سامانه ها، نانوتکنولوژی کشاورزی و فیزیولوژی مولکولی آشنا شدند و روسای هر کدام از بخش ها، فعالیت ها و دستاوردهای پژوهشکده بیوتکنولوژی را در حوزه تخصصی خود برای محققان بین المللی تشریح کردند.

دکتر آفتاب احمد رئیس آکادمی ملی دانشمندان جوان از پاکستان، دکتر گیتا از دپارتمان مطالعات بیوتکنولوژی دانشگاه میسور هند، دکتر ماهش ام.جی استاد حوزه پزشکی عمومی از هند، خانم دکتر آروجانان از مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی مالزی، دکتر مهراج عباس اف از موسسه منابع ژنتیک آذربایجان، دکتر زینل آکپاروف از آکادمی ملی علوم آذربایجان، خانم دکتر وریر به نمایندگی از وزارت جنگل ها و محیط زیست هند، خانم سامر یوسف از مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی پاکستان، دکتر ساتوشی نیمورا مدیر کمپانی نیمورا در حوزه ژنتیک در ژاپن، دکتر واتانابه از محققان بیوتکنولوژی ژاپن و دکتر هنسل از محققان بیوتکنولوژی گیاهی آلمان از جمله بازدیدکنندگان بخش های علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی بودند.

در بازدید از بخش نانوتکنولوژی، دکتر لیلا مامنی مدیرگروه نانوتکنولوژی کشاورزی، با اشاره به اقدامات انجام شده در این بخش، پژوهشگران بین المللی را در جریان آخرین دستاوردها و محصولات حوزه نانوبیوتکنولوژی کشاورزی قرار دادند.

مروری بر تازه ترین رهیافت های بیوتکنولوژی کشاورزی در ایران و جهان، حمایت کمپانی ها از دستاوردها و محصولات محققان و موسسات پژوهشی زیست فناوری، چشم انداز بیوتکنولوژی در سال ها و دهه های آینده از جمله مسایل مطرح شده در دیدار بین پژوهشگران بین المللی حوزه بیوتکنولوژی در بازدید از پژوهشکده بود.

محققان کشورهای یادشده در بازدید از پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، با تقدیر از اقدامات انجام شده و سرمایه گذاری علمی در این حوزه، خواستار تعامل بیشتر با پژوهشگران ایرانی حوزه بیوتکنولوژی شدند. این محققان همچنین با حضور در دومین همایش بین المللی و دهمین همایش ملی بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران که طی روزهای هفتم تا نهم شهریورماه امسال در سالن همایش تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر برگزار می شود، به ارائه سخنرانی پرداختند.

گفتنی است برخی از محققان بین المللی از جمله دکتر هنسل، کارگاه آموزشی با عنوان «مهندسی ژنتیک و ویرایش ژنوم گیاهی» و دکتر می و تاناکا کارگاه آموزشی با عنوان «اصلاح مولکولی گیاهان زینتی» را پیش از این به همت پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در ایران برگزار کرده اند.

منبع: سایت پژوهشکده بیوتکنولوژی

عکس: سینا معتمدراد

© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک