![]() Please Wait |
تحصیلات
پسادکتری: دانشکده فیزیک؛ گروه دکتر علیرضا مشفق، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، دی ماه 1397- خرداد ماه 1399.
عنوان پروژه: "سنتز و بررسی خصلت الکتروکاتالیستی نانوکامپوزیتهای ساختارهای کربنی با نانوساختارهای پالادیم با مورفولوژی کنترل شده"
حضور به عنوان محقق مدعو: مرکز تحقیقات علوم و فناوری نانو، دانشگاه شانگ های، شانگ های، چین، اردیبهشت ماه 1398- مرداد ماه 1398.
دکتری: نانوفناوری، پژوهشکده علوم و فناوری نانو، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، 1397-1391.
عنوان پروژه: "طراحی و سنتز نانوالیاف کامپوزیتی با ساختار Z-Scheme بر پایه فوتوکاتالیست روی اکسید برای حذف آلایندههای آلی"
فرصت مطالعاتی: مرکز نانوالیاف و نانوفناوری؛ گروه پروفسور سیرام راماکریشنا، دانشگاه ملی سنگاپور، سنگاپور، اسفند ماه 1395- شهریور ماه 1396.
کارشناسی ارشد: شیمی تجزیه، دانشکده شیمی، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، 1391-1389.
عنوان پروژه: "فعالیت الکتروکاتالیستی وابسته به مورفولوژی نانوساختارهای نقره و اندازه گیری ولتامتری پالس تفاضلی آتورواستاتین روی الکترودهای اصلاح شده با نانوسیم های نقره"
کارشناسی: شیمی محض، دانشکده شیمی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، 1388-1384.
افتخارات و جوایز
زمینه های تحقیقاتی مورد علاقه
فرایند فوتوکاتالیستی برای حذف آلایندههای آلی
در حال حاضر، با افزایش جمعیت، مشکلات زیست محیطی و همچنین کمبود آب و انرژی از معضلات اصلی در کل جهان شدهاند. مسئله کمبود آشامیدنی در بسیاری از نقاط جهان سبب بروز مشکلات فراوانی شده است. بخش عمدهای از آب، در صنایع و کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد و با تصفیه و استفاده مجدد از این فاضلابها میتوان از فشار بر استفاده از منابع آب در دسترس کاست. روش فوتوکاتالیستی، یکی از فرایندهای اکسیداسیون پیشرفته است که برای حذف آلایندههایی مانند سموم و آفتکشها بسیار مؤثر عمل میکند. فوتوکاتالیستهای مورد استفاده در این روش، موادی با سنتز آسان و اغلب غیرسمی هستند (Thin Solid Films 605 (2016) 2–19).
فرایند فوتوکاتالیستی برای حذف آلایندههای آلی با استفاده از روی اکسید(Thin Solid Films 605 (2016) 2–19).
فرایند فوتوکاتالیستی برای تولید هیدروژن
با افزایش جمعیت و نیاز روز افزون به انرژی، بشر به طور مداوم در تلاش است که از منابع تجدیدپذیر انرژی استفاده کند. از همین رو، در سالهای اخیر، استفاده از منابع انرژی مانند هیدروژن، بسیار مورد توجه بوده است. تولید فوتوکاتالیستی هیدروژن از ترکیبات کربنی، فرایندی کارا است که قابلیت صنعتی شدن دارد.
تولید فوتوکاتالیستی هیدروژن از آب در حضور کربن نیترید گرافیتی اصلاح شده (J. Mater. Chem. A, 5 (2017) 23406–23433)
Journal papers
Scientific talk in international symposium:
Book chapter
A. Akhundi, A. Naseri, N. Abdollahi, M. Samadi, A.Z. Moshfegh, Photocatalytic Reforming of Biomass-derived Feedstock to Hydrogen Production, in Photocatalysis Reference Book, Book Chapter,(2021), (Springer – Nature).
Scientific talk in international forum
Conference paper
مقالات فارسی